Mosolyogj:)

<
A nap vicce

Nézz szét a világban! - Szemes-szájas blog

Sok mindent tervezek ide:P aztán mi sikerül??? Mindenesetre amiket leírok, nem 100%-os dolgok, főleg a lelki dolgokban.

Friss topikok

Linkblog

Rémes rémtörténet: A fekete rózsa, gondolom, eredeti helyesírással...

2011.11.03. 15:54 Zsuu600

 nem, a történet alapjában nem ijesztő, ahogy az ilyen internetes rémsztorik nagy része sem az. Na de meglátjátok, mire is gondoltam...

Óóóó, nem tudom beilleszteni :( Mármint képként. Sebaj.

 

     ~A fekete rózsa~

Volt egyszer egy család. Apa, anya és két leány. Boldogok voltak együtt, az Apa minden reggel elment friss kenyérért a pékségbe. A pékséggel szemben volt egy virágüzlet. Nagyon csodálatos virágok voltak az üzletben, a férfi meg is pillantott egy csodaszép fekete rózsát. Inkább azt vette, meg int a kenyeret! Amikor haza ment, mindenki mérges volt rá, hogy miért egy ilyen rózsát hozott kenyér helyet, de aztán mikor meg pillantották a rózsát, mindegyiküknek elállta a lélegzetük, hogy miien csodaszép. Este, mikor elmentek aludni, a lányok szobájába tették a rózsát. Mikor mindenki elaludt, a férfi egy éles hangra kelt fel, amit a gyermekek szobájából halott . Nem törődőt vele! Reggelre meg halt az egyik lány. A Temetés hosszú és fájdalmas volt, a gyászra vettek egy fekete rózsát! A következő éjjel újabb hangot halott a férfi, de megint elengedte a füle mellett. Reggelre a másik gyermek halt meg! A gyászra megint vettek egy fekete rózsát! A következő  este az asszony ment ki a konyhába, ahol volt a rózsa,  és ő is meg halt! A Férfi teljesen összeeset és megfogadta, hogy megöli a családja gyilkosát. Este berakott egy kést a párnája alá, hogy azzal öli* meg. Most a rózsát a mellette levő párnára helyezte. Éjjel látta, hogy a fekete rózsából egy fekete kéz nyúlt ki, és el akarja vágni a torkát, elő vette a tőrt és levágta a tüskét. Akkor hatalmas síkoltás hallatszott a gyilkos rózsából, és az, porrá vált! Másnap lát az ember, hogy a virágárus keze ne van vágva!

*tegye (meg. Szerintem így magyarosabb, legalább a szóismétlés kerültük:))

Na akkor ennyi. Tudom, hogy rémes ez a mánia. Ez van... Mintha Google fordítóval készült volna:))

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: helyesírás rémtörténet

A bejegyzés trackback címe:

https://nyisdkiszemed-csukdbeszad.blog.hu/api/trackback/id/tr933350792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása